Om os
26
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Om os

Vi tør godt sige det højt. Det er hos os, at du finder de unikke løsninger og de mest eksklusive mærker: Olav Eriksen, Boform, Tvis og Decoflame. Olav Eriksen er vores helt eget design, hvor vores snedkere fremstiller skabe, reoler, emhætter, bordplader og hvad du ellers måtte ønske i dit nye køkken. Præcist tilpasset dit hjem.

 

Og det er i øvrigt altid vores egne snedkere, der monterer – uanset hvilket køkken, badeværelse eller garderobe du vælger. Vi leverer over hele landet, og er specialister i både laminat, massivt træ og corian, så det er kun de fysiske love og fantasien, der sætter begrænsningerne. Og fantasi har vi masser af. Bare prøv os af.

 

I vores lokaler på Haderslevvej i Kolding træder du ind i en altid eksklusiv og aktuel udstilling fordelt på tre etager i byens nok hyggeligste køkkenforretning. Her kan du se, mærke og fornemme hvordan dit nye køkken tager sig ud i dit eget hjem. I vores udstillinger på første sal får du tillige noget af tidens mest tidssvarende køkkenindretning indenfor lyd og lys.

 

Hos os er du altid sikker på en reel, professionel og kompetent dialog. Succeskriteriet for os er ikke blot om håndværket er i orden, men i sidste ende om du som kunde er tilfreds.

 

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til en personlig rundvisning og en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med skabe dit drømmekøkken. Noget vi i øvrigt har gjort siden 1985.

VI ER

JOE_ny

Jens Olav Eriksen

Indehaver
YE_ny

Yvonne Eriksen

Indretningsarkitekt
CM_ny

Claus Møller

Indretningsarkitekt
AASE_ny

Åse Vahlun

Indretningsarkitekt
ditte-sh270

Ditte Louise Østberg

Indretningsarkitekt