Boform
58
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-58,bridge-core-2.9.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-991

Boform – et originalt snedkerkøkken

Vi har tegnet og bygget BOFORM køkkener siden vores spæde opstart i 1985 – og hver eneste løsning har afspejlet den internationale stil, som gennem årtier har karakteriseret BOFORM.

 

Helt grundlæggende deler vi mange af vores værdier med BOFORM – og BOFORM deler vores tankegang om, at alt det, som vi kan tegne, det kan også bygges. De forstår hele kernen i de skræddersyede, individuelle løsninger, og når vi samarbejder om et projekt, så udfordrer vi hinanden, vi går i tænkeboks – og er stolte sammen, når projekterne afsluttes.

 

PERFEKTE OVERFLADER, SKUFFER I FORLØB & ‘SVÆVENDE’ BORDPLADER

 

BOFORM er et originalt snedkerkøkken, hvis særlige styrke ligger i overfladerne, som de mestrer til perfektion. Overfladebehandling eller lakering af gedigne træsorter, som holder i årtier. Højglans eller bløde lakerede overflader. Og ikke mindst skuffer i forløb – og de underspillede men markante 45 graders afslutninger på alle forkanter, som skaber illusionen af tynde, næsten svævende bordplader, som giver køkkenet en særlig lethed.

 

Parallelt med at kravene til det moderne køkken har udviklet sig, har BOFORM formået at forfine sit unikke udtryk, holde fast i en enkel stil med få gennemtænkte og gennemarbejdede designlinjer – og bevare respekten for de håndværksmæssige traditioner, som kan både ses og mærkes.

 

Der er de oprindelige designs, der er nyfortolkningerne. Der er den luksuriøse enkelhed, minimalismen og detaljerne. Klassikerne, traditionerne og det hjemlige. Fælles for næsten alle køkkener er, at der er noget, der ligner – og noget der er.

 

Når vi designer et BOFORM køkken, tager vi som altid udgangspunkt i rummet, interiørdesignet, husets personlighed. BOFORM er et tidløst, smukt valg, som holder sin aktualitet i mange år.

Category
Brands