Decoflame
812
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-812,bridge-core-2.9.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-991

Decoflame

Med et enkelt, stilrent udtryk tilfører de eksklusive biopejse fra Decoflame et underspillet, hyggeligt og næsten meditativt udtryk, som på smukkeste vis understøtter stemningen i en indretning. En stemningssætter i et åbent køkken, når aftensmaden tilberedes, mens ungerne læser lektier, når der dufter skønt af kaffe på en mørk vintermorgen – og efter en god middag med vennerne på en sensommeraften …

 

EKSKLUSIVE BIOPEJSE SIDEN 2008

 

Decoflame har designet og produceret biopejse i Danmark siden 2008 og deler på mange områder vores filosofi omkring individuelle løsninger, der skabes med afsæt i faglighed, godt håndværk og en solid kvalitetssans. De smukke biopejse kræver hverken skorsten eller aftræk, de afgiver hverken røg, sod eller aske – og betjenes via et kontrolpanel, en fjernbetjening eller en app. Funktionalitet, der passer perfekt ind i en moderne, skandinavisk livsstil.

 

Vi har integreret biopejsene i vores showroom for at udvide vores verden af utraditionelle løsninger og smukke detaljer – og fordi kreativiteten blomstrer i den varme stemning som ilden fra en biopejs skaber. Ser du potentialet i også at integrere en biopejs i din indretning, så finder vi de utraditionelle løsninger og spændende vinklinger, der bæres af vores samarbejde med Decoflames interne specialister. Et velfunderet og kreativt samarbejde, hvor dialogen omkring en specialfremstillet biopejs til én af vores indretninger altid modtages med en entusiasme og et engagement, der skaber det perfekte resultat.

 

Du er velkommen til at besøge vores showroom udelukkende for at se et lille udvalg at Decoflames produkter. Vi introducerer dig gerne til både funktionalitet og designmuligheder, ligesom du er velkommen til at teste og opleve.

Category
Brands