Olav Eriksen
33
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-33,bridge-core-2.9.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-991

Olav Eriksen – ET RIGTIGT SNEDKERKØKKEN

Et Olav Eriksen køkken er et rigtigt snedkerkøkken – et klassisk, dansk designkøkken, der er bygget på klassiske, håndværksmæssige værdier på et moderne værksted, der dufter helt gammeldags af træ. Af dedikerede møbelsnedkere, som få lov til at udleve deres passion for detaljer og perfektion.

 

HÅNDVÆRK, PERFEKTION & KÆRLIGHED TIL DETALJERNE

 

I Olav Eriksen universet finder du de fingertappede skuffer, de gennemgående årer i træet, de smiskårne hjørner og de helt unikke indretninger, der er mulige, fordi alt er håndlavet, præcis til den indretning, der matcher dit hus og din stil – uanset om rammen er en klassisk, gammel liebhavervilla, det nostalgiske 60’er hus eller den nybyggede, arkitekttegnede familiebolig.

 

Her leger vi med mulighederne, fordi der hverken findes standardkøkkener, serier, modeller eller varenumre. Kun de unikke løsninger, hvor alt udvikles og tegnes fra bunden. Hver eneste lille detalje udfordrer dig til at vælge og vælge fra. En spændende proces, som sker i tæt samspil mellem dig, vores indretningsarkitekter og vores eget snedkerværksted, som vi besøger på næsten daglig basis for at følge udviklingen af de utraditionelle løsninger, som vokser frem derude.

 

MED ET BLIK FOR FREMTIDEN – SIDEN 1985

 

Olav Eriksen er vores eget brand, som vi lagde grundstenen til i 1985, da vi så køkkenmarkedet udvikle sig i nye retninger, der skabte plads til større individualitet – og stillede større krav til os som sparringspartner. Krav som vi ikke umiddelbart kunne imødekomme med eksisterende løsninger og som kaldte på etableringen af eget værksted. Vores identitet er bygget på godt håndværk, kvalitet og inspiration fra hele verden – vores egen, kundernes, trends og tendenser fra de internationale møbelmesser. Det rummer alverdens træsorter, marmortyper og detaljer – og bevæger sig mellem funktionalitet, design og et smukt, personligt udtryk.

 

Sidst men ikke mindst, så kan Olav Eriksen med et enkelt eller få, velvalgte elementer løfte en indretning og give den et helt personligt twist. På den måde går brandet i samspil med husets øvrige brands, skaber sammenhæng i udtrykket og giver vores indretninger en kant, som du ikke finder andre steder.

 

Oplev hele Olav Eriksen universet

Category
Brands