Showroom Boform – 1. Sal
839
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-839,bridge-core-2.9.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-991

UMISKENDELIGT BOFORM – MED KANT

 

I det lyse BOFORM showroom på 1. sal har vi givet det karakteristiske, enkle udtryk kant med anderledes og markante løsninger, der udfordrer og viser potentialet i at lege med og udnytte rummets arkitektur – give det modspil og kant.

 

Det udtryk, som vi har kendt siden vi startede samarbejdet med BOFORM, lader sig ikke fornægte. De eksklusive lakerede overflader indrammer samtidig den udstilling af italiensk marmor og granit, som vi har integreret i rummet som bordplader og vægløsninger.

 

‘ART OF NATURE’ – DE SMUKKESTE NATURSTEN

 

Vi henter selv de elegante natursten i Italien og samarbejder tæt med vores leverandør, som har et stort team af dedikerede italienere, der er vokset op med materialet og brænder for at give de eksklusivt, udvalgte plader den perfekte behandling og finish.

 

For os er det ’Art of Nature’. Skabt over millioner af år i farvenuancer, der aldrig kan kopieres. Du finder ikke to plader, der er ens – og vi kan aldrig garantere 100% hvordan den færdige løsning ser ud …  men vi kan give dig en sikkerhed for, at den marmor eller granit plade, du vælger til dit køkken, er unik, velforarbejdet og smuk – måske med bookmatch?

Category
Showroom