Showroom Olav Eriksen – 1. Sal
712
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-712,bridge-core-2.9.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-991

FLERE OLAV ERIKSEN LØSNINGER

 

Vores Olav Eriksen showroom på 1. sal supplerer og komplementerer de løsninger, som fylder stueetagen – med fokus på snedkerkøkkener, som understøtter en stemning, en tidsperiode eller et karakteristisk udtryk.

 

Her vil du opleve vores match til forskellige bolig-, livsstils- og urbaniseringstrends og finde 60’er nostalgi, opdateret 80’er stemning og inspiration fra de klassiske land- og shakerkøkkener, der understøtter linjerne i de klassiske patriciervillaer fra 20’er og 30’erne.

 

OLAV ERIKSEN FAVNER DE UDFORDRENDE RUM

 

Skabsvægge, skjulte detaljer og materialekombinationer, der udnytter rummets fulde potentiale – og favner de kompromiser, som tit karakteriserer renoveringer og ombygninger.

 

Vi inspirerer dig til at lege med udtrykkene og skabe gennemgående linjer i din indretning. Til at lade husets ’personlighed’ dominere – men også at give den modspil og kant.

 

Se flere Olav Eriksen løsninger

Category
Showroom