Showroom Olav Eriksen – Stuen
701
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-701,bridge-core-2.9.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-991

Olav Eriksen … det ultimativt, individuelle snedkerkøkken

 

Når du åbner døren til Køkkenforum, åbner du døren til den ene halvdel af Olav Eriksen universet og mødes af en række stilsikre køkkener med rene linjer og et karakteristisk, skandinavisk udtryk – med overraskende detaljer og et umiskendeligt twist.

 

Træsorterne, overfladerne, finishen …

De gennemgående årer i det håndsorterede træ …

De massive indsatser i de fingertappede skuffer…

Oplevelsen af de håndlavede, særlige detaljer …

 

Vi har leget med udtrykket, tilført detaljer, så du kan se, føle og opleve alle de detaljer, der skaber et ægte snedkerkøkken – og som ’køkkennørder’ ved vi, at alle vores special- og fagudtryk kræver en forklaring. Den giver vi dig bedst ved at vise frem, åbne og lukke, tegne og fortælle … og guide dig mod dit drømmekøkken ved at åbne skuffer og skabe – og vise dig den funktionalitet, der kan danne rammen om dit fremtidige køkkenliv.

 

Ingen standardelementer, -serier eller varenumre

 

Et designmøde hos os er derfor en slags workshop, hvor du kan medbringe alle dine ideer i form af billeder, materialer, eksempler og beskrivelser. I et køkkenunivers uden standardelementer, serier og varenumre fungerer det store showroom nemlig som et ’inspirationskatalog’, hvor dine drømme flettes sammen med dele af den ene specialløsning og detaljer fra den anden. Som match til dine valg, bringer vi vidt forskellige bordplader i spil – fra eksotisk marmor til funktionelle, stilrene overflader. Fra neutrale baser til iøjnefaldende, markante valg, der igen tilfører karakter og kant.

 

Og sammen når vi frem til de overordnede linjer, som vi efterfølgende arbejder videre med – og kombinerer med opmåling og facts, inden vi præsenterer dig for overskueligt designforslag og ikke mindst et konkret tilbud, som du kan forholde dig til.

 

Mere personligt, individuelt og unikt fås et køkken nok ikke …

 

Hent også inspiration her

Category
Showroom