Showroom Tvis – Stuen
726
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-726,bridge-core-2.9.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-991

TVIS – SOM DU IKKE OPLEVER TVIS ANDRE STEDER

 

Har du besøgt én eller flere af de store køkkenbutikker, så ved du, hvor svært det er at omsætte de mange ensartede køkkener på rad og række til de naturlige omgivelser, som du har i dit eget hjem. Derfor har vi skabt et helt anderledes showroom og bærer lidt hjemlig hygge ind i TVIS universet, der kanter sig rundt i vores gamle hus. Vi har nemlig også vægge, der er lidt skæve, passager med lavt til loft og udfordrende hjørner …

 

I TVIS udstillingen finder du både køkkener, badeværelsesindretninger, garderober, bryggers og et walk-in closet … og vi præsenterer en bred palet af lyse og mørke universer, bløde og hårde overflader og utraditionelle valg.

 

DESIGNMØDER MED WORKSHOP-STEMNING

 

Når vi møder dig ved vores spisebord i TVIS universet, sidder vi midt i vores ’workshop-område’, hvor vi kan hente de prøver af overflader,  træsorter, olieringer, bejdsninger, farvenuancer, bordplader og greb, der gør et designmøde konstruktivt og sjovt. Her slipper vi drømmene fri, sorterer, brainstormer – og samler de personlige valg til konkrete rammer, som vi efterfølgende arbejder videre med og omdanner til indretningsforslag og et overskueligt budget.

 

Ønsker du det, får du de aktuelle kataloger med hjem … og bliver du i tvivl om de valg, du traf undervejs, så kommer du bare tilbage og mærker efter med en god kop kaffe i hånden.

Category
Showroom