Tvis
35
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-35,bridge-core-2.9.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-991

Tvis – KVALITETSKØKKEN FRA DANMARKS ÆLDSTE KØKKENFABRIK

TVIS er et rigtig godt kvalitetskøkken til en god pris – og når vi har valgt at samarbejde med Danmarks ældste køkkenfabrik, der i øvrigt ligger i Vestjylland, så er det fordi vi anerkender de kompetencer og den erfaring, som TVIS har opbygget siden 1952. Og fordi vi ser potentialet i at twiste standardløsninger og tilføre dem kant og nørderi.

 

STANDARDPRODUKT MED INDIVIDUELT POTENTIALE

 

Vi ved, at du med TVIS får et gedigent og godt standardprodukt, som har et smukt, nordisk udtryk og en høj funktionalitet. Vores samarbejde med TVIS går mere end 35 år tilbage og vi kender brandets muligheder og begrænsninger. Fabrikken dyrker den danske kvalitet, de gode materialer og det stilrene, danske design. Der er fokus på de gennemtænkte, prisrigtige løsninger og erfaringsmæssigt ved vi, at TVIS er både fleksible og til at regne med. Det afsæt betyder, at vi kan tilføre standardløsningerne en ekstra dimension med elementer og detaljer, der overrasker og tilfører indretningerne personlighed og kant.

 

Mulighederne ligger lige for … så vi investerer vores viden og know-how i at skabe ikke standardiserede designforslag med et mål om at vise dig en Køkkenforum løsning med personlighed, der får det helt almindelige køkken, som du principielt finder alle steder, til at skille sig ud.

 

SKAL VI TILFØRE LIDT EKSTRA?

 

Alle vores kunder har et budget, standardløsninger koster stort set det samme overalt … derfor handler det for os om at tilføre dit køkken lidt ekstra – noget af Køkkenforum – via indretning, kompetent montage. Måske kan vi se nye vinkler på det rum, der skal danne rammerne om husets hjerte? Måske skal vi integrere små elementer af Olav Eriksen eller Boform i din løsning med hjælp fra vores eget snedkeri?

 

Kig ind og oplev TVIS i vores showroom …

Category
Brands