Showroom
Oplev Køkkenforums personligt indrettede showroom i vores autentiske, gammel hus i Kolding centrum!
684
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-684,bridge-core-2.9.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-991

Nærværende, realistiske køkkenmiljøer

 

Vi har indrettet os i et gammelt hus på Haderslevvej i Kolding – og en tur gennem vores showroom går ad knirkende trapper og omkring kantede hjørner. Gennem en hjemlig stemning, som vi dyrker i vores hverdag, fordi den inspirerer os til at mærke rummet, arkitekturen og husets historie i alle vores løsninger. Her finder du altid en god kop kaffe eller boblende vand fra hanen … og du får mulighed for at se og røre ved træsorter og overflader, åbne og lukke skuffer, se skuffeindretninger og i det hele taget at gå på opdagelse.

 

Vi har delt vores showroom op i 4  … vel vidende at netop samspillet mellem dem er unikt og inviterer til løsninger, der integrerer det bedste fra de forskellige løsninger, så du får ekstra værdi for dit indretningsbudget.

 

Tag en visuel tur rundt i huset – og mød de tre brands, OLAV ERIKSEN, BOFORM og TVIS, som vi har valgt at arbejde med.